Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Benvenuto, Ospite
Nome Utente Password: Ricordami
 • Pagina:
 • 1

ARGOMENTO: Trač - političari & ljepotice....

Trač - političari & ljepotice.... 9 Anni fa #1512

 • teknik
 • Offline
 • Platinum Boarder
 • Messaggi: 535
 • Karma: 0
Čuda se dešavaju.... ni KGB-ovci nisu što su bili.........

Jutarnji list, Ivana Rimac, 16.04.2008.

Vladimir Putin se potajno rastao od supruge Ljudmile, a s novom će odabranicom ući u bračnu luku u lipnju

Ima 24 godine, željela je postati glumica, no umjesto velikog platna skupila je olimpijske medalje, zlatnu i brončanu iz Atena i Sydneya, i milijune obožavatelja. Ona je Alina Kabajeva, ruska gimnastičarka koja zbog ozljede vjerojatno neće na Olimpijske igre u Peking, ali će zato, čini se, pred oltar gdje će postati gospođa Putin. Jedna od najgipkijih i najljepših gimnastičarki odabranica je ruskog predsjednika na odlasku koji se, prema pisanju tamošnjih medija, u velikoj tajnosti razveo od supruge Ljudmile.

Dogodilo se to protekle veljače, a s mlađahnom Kabajevom bivši KGB-ovac navodno je već zakazao datum vjenčanja. Veliki bi se događaj trebao dogoditi 15. lipnja, što je mjesec dana nakon 25. rođendana mladenke, koja je krajem 2006. izazvala opću frustraciju svojih navijača.

Naime, nakon ozljede Alina je prekinula bavljenje sportom i prihvatila drugu karijeru, onu političku i od 2. prosinca prošle godine je, kao članica Jedinstvene Rusije, stranke kojoj je od jučer na čelu upravo Vladimir Putin, zastupnica u Dumi.

Prema moskovskom tabloidu Korrespondent, informacija je točna i o njoj nema dvojbi. Informator novinama dobro je znani prijatelj iz Art-Management Tsentr Karnaval-stil, tvrtke specijalizirane za organizaciju raznih događanja koja je sudjelovala u natječaju za osmišljavanje Putinove svadbe.

Palača Konstantinovo kod Sankt Peterburga, gdje je prije dvije godine Putin ugostio summit G8, trebalo bi biti mjesto lipanjskog vjenčanja. Potvrdu te informacije talijanski dnevnik La Repubblica zatražio je u Kremlju. Prvi glasnogovornik Dmitri Peskov je “na zadatku”, drugi je bolestan, dok treći nije kompetentan dati komentar.

Smatra se da je vjenčanje Putina s mladom i atraktivnom Kabajevom bilo samo pitanje vremena. Naime, mediji bliski Kremlju vrlo su pozitivno pratili vezu francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja i Carle Bruni, a prema nekim informacijama, Putin i Kabajeva su “više od prijatelja” još od 2000. godine.

Putin (56) ima dvije kćeri, Mariju (23) i Katarinu (21), koje žive pod pseudonimom i pod vrlo snažnim mjerama sigurnosti. Ljudmila je u dva Putinova mandata samo jednom progovorila za medije i navela kako s mužem razgovara rijetko.
Ultima modifica: 9 Anni fa Da teknik.

Re:Trač - političari & ljepotice.... 9 Anni fa #1513

 • teknik
 • Offline
 • Platinum Boarder
 • Messaggi: 535
 • Karma: 0
Kod nas bi po ovom principu mogli ukinuti sve tabloide, televizije.....

Ukinut tabloid koji je objavio glasinu o Putinovoj ženidbi

Tabloid Moskovski korespondent, koji je nedavno objavio glasinu o razvodu ruskog predsjednika Vladimira Putina i ženidbi proslavljenom gimnastičarkom, a sada zastupnicom u Dumi Alinom Kabajevom, više neće izlaziti.

Jedan od vlasnika izjavio je da je odluka donesena zbog “financijskih problema”.

Jutarnji list, 20.04.2008.

Re: Trač - političari & ljepotice.... 1 Anno, 10 Mesi fa #3336

Famozni stobrečanin Dražen Kasalo (u javnosti poznatiji kao osnivač udruge Čovjek i njezinog Arbitražnog suda pravde, autor knjige 'Kontrola uma u pravom sistemu, organizator događaja 'Prva konvencija živog čovjeka' te inicijator predstojećeg osnivanja organizacije 'Društvo živog čovjeka) nedavno je po četvrti put zaredom zario nož u leđa istinskom oslobođenju čovjeka od robovanja Matrixu. Krivotvoreći više puta ne samo sopstveni identitet već i cjelokupno činjenično stanje, grubo kršeći vlastita obećanja te Univerzalni Prirodni Zakon i Statut udruge Čovjek te Pravilnik njezinog Arbitražnog suda, Predsjednik potonjeg posegnuo je čak i za najgnusnijim prljavštinama ne bi li što učinkovitije sabotirao konkretno realno distanciranje od religioznog fanatizma zvanog 'državizam'.
Beskonačne falinke u koje se sam sav umrsio postavljajući zamku 'suvereni građanin' svakom nedovoljno upućenom pojedincu voljnom postati 'suvereni čovjek', Kasalu se silovito obilo o glavu i potvrdilo staru poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada". Obmanjujući plemeniti paravan ispod kojeg navedeni infiltrator u potaji podlo podriva nepatvorenu oslobodilačku vibru - raskrinkan je u cijelosti te objelodanjen u Izvještaju o golemoj laži kojom je, dovevši se u monstruozno kontradiktornu poziciju, 17.04.2018 donio kompletno nakaradno Rješenje o odbacivanju Tužbe Aljoše iz obitelji Đurić protiv Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Više o suludoj liniji ponašanja i principu djelovanja kojeg su Kasalo Dražen te udruga Čovjek i Arbitražni sud pravde zauzeli prema svakom i bilo kom ljudskom stvorenju, organizaciji, fizičkoj ili pravnoj osobi, svejedno nastupali ovi u svojstvu bilo tužitelja, bilo tuženika, bilo ugovornih protustrana, bilo partnera u poslovnim aranžmanima ili drugim projektima i odnosima ikoje vrste - može se pročitati na sljedećem linku:

 • Pagina:
 • 1
Tempo generazione pagina: 0.20 secondi